VIZIJA

menu_10_vizija

Naš cilj je biti partner investitoru pri realizaciji investicije. To ne znači samo pružati stručnu uslugu, već biti uvijek i u svakom pogledu podrška investitoru na obostrano zadovoljstvo.

Tvrtka je osnovana 2013. godine u Zagrebu. Osnivač tvrtke je diplomirani inženjer građevinarstva, član Hrvatske komore inženjera građevinarstva, stalni sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina sa dugogodišnjim iskustvom u izvođenju radova i građevinskim vještačenjima.

Misao vodilja pri osnivanju tvrtke bila je staviti svoje dugogodišnje stručno iskustvo na raspolaganje klijentima, pružanjem visokostručnih i specijalističkih usluga u smislu sveobuhvatne podrške pri realizaciji njihovih ideja i inicijativa.

Tvrtka se bavi isključivo inženjeringom u građevinarstvu, izradom stručnih vještačenja i ekspertiza, procjenama nekretnina i konzultantskim podrškama.

Vizija tvrtke je kontinuirano praćenje razvoja novih tehnoloških rješenja i inovacija u graditeljstvu i srodnim strukama te primjena istih uz permanentno obrazovanje i usavršavanje zaposlenika. Smatramo da je svakodnevno usavršavanje znanja, otvorenost prema novim idejama jedini pravi način na koji možemo biti partner klijentu od začetka ideje do realizacije projekta, osigurati kvalitetna i cjelovita rješenja te biti sposobni prihvatiti sve izazove koji idu u korak s vremenom.