Domagoj Silov-Tepić, u ime tvrtke Site competence, održao je predavanje na međunarodnom simpoziju Fiberweek 2014, koji se održavao u turističkom kompleksu Velaris na otoku Braču u svibnu ove godine. Predavanje je održano na temu stalnog monitoringa građevina optičkom tehnologijom, a naslov predavanja: Primjena optičke tehnologije u građevinarstvu. Simpoziju su prisustvovale brojne tvrtke iz Hrvatske (Ministarstvo

Read more…

U travnju 2014. Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo objavilo je natječaj za Listu sposobnih izvoditelja u gradu Zagrebu. Tvrtka se prijavila na natječaj za projektiranje fasadnih sustava u svhu ekološke učinkovitisti i uštede energije te zadovoljivši tražene kriterije nalazi se na Listi sposobnih izvoditelja GSKG-a za 2014/2015 godinu. Listu sposobnih izvoditelja pogledajte ovdje.

Poštovani posjetitelji! Danas, 06. kolovoza, predstavljamo Vam novodizajnirane web stranice Site competence. Osim što se pred Vama nalazi novi izgled, želja nam je svim klijentima i posjetiteljima ponuditi informacije o uslugama koje pružamo kao i obavijesti iz područja građevinarstva općeg interesa. Želimo Vam ugodan boravak na našim stranicama te se nadamo uspješnoj poslovnoj suradnji!